+ 31 10 2042220 [email protected]

Uw toekomstige trainingservaring wordt nóg beter

Uw toekomstige trainingservaring wordt nóg beter

Bij LAI zorgen we er al 30 jaar voor dat onze cursisten optimaal voorbereid zijn op de snel veranderende toekomst. Dat vergt snel schakelen en dat doen we met heel veel plezier.

2022 wordt voor ons het jaar waarin we weer een grote stap vooruit zetten: we bouwen een nieuwe high-end studio, voor een nog betere trainingservaring!
Klassikale en virtuele training gaan hierbij volledig in elkaar op, en u kunt de keuze maken die het beste bij u past.

Uw toekomstige trainingservaring wordt nóg beter

Als u een training liever klassikaal volgt, krijgt u in onze nieuwe studio een ruime en zeer comfortabele training-omgeving. Volgt u liever een training op afstand, dan krijgt u vanuit onze studio een ongeëvenaarde cursus-ervaring.
Ook richten we tijdens de verbouwing onze lobby en kantoorruimtes in op een nieuwe manier van werken, om u voor, tijdens en na elke training nog beter te kunnen ondersteunen.

Ontvangstruimte

Wij zijn enorm enthousiast over alle plannen en wat deze voor onze cursisten gaan betekenen!
We houden u graag op de hoogte van de vorderingen. Met onder andere behind the scenes materiaal zullen we u laten zien hoe het ervoor staat met de verbouwing.

Al onze reguliere werkzaamheden en trainingen gaan komend jaar uiteraard onverminderd door, vanaf een andere inspirerende locatie in de buurt. Hiervan krijgt u bericht als het zover is.

Wij werken er hard aan om u ook de komende jaren de allerbeste trainingen te geven.
U kunt, ook tijdens de verbouwing, op ons rekenen.