+ 31 10 2042220 [email protected]

Route

Routebeschrijving

LAI is gevestigd op het volgende adres:

Adriaen Banckertstraat 14
3115 JE Schiedam
Bekijk op Google Maps

Parkeren is gratis en mogelijk binnen het hek direct naast ons pand.

Auto

Ons pand is gevestigd in bedrijventerrein Vijfsluizen vlakbij afrit 16 (Vlaardingen-Oost, Schiedam-West) van de A4. Volg de borden Schiedam-West. Sla op de Vlaardingerdijk rechtsaf bedrijventerrein Vijfsluizen in naar de Karel Doormanstraat en sla linksaf naar de Jan van Galenstraat. Sla rechtsaf naar de Adriaen Banckertstraat en je vindt ons pand aan je rechterkant.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken vanaf station Schiedam Centrum. Ons pand bevindt zich op ongeveer 7 minuten lopen van metrohalte Vijfsluizen (metrolijn C), op ongeveer 16 minuten lopen van metrohalte Vlaardingen Oost (metrolijn B) en op ongeveer 8 minuten lopen van bushalte Vlaardingerdijk (bus 126).

Vliegveld informatie

Amsterdam Schiphol Airport is de grootste luchthaven van Nederland. De snelste manier om van Schiphol naar LAI te komen is met de trein naar station Schiedam Centrum en vanaf daar met de bus of metro naar LAI. Als u een vlucht naar Rotterdam The Hague Airport heeft, kunt u het beste een taxi nemen naar LAI.

Van Nelle Fabriek

Sommige trainingen zullen wij in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam verzorgen:

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
Bekijk op Google Maps

Parkeren is betaald en mogelijk op het grote parkeerterrein, uitrijdkaarten zullen door LAI worden verzorgd.

Auto

De Van Nelle Fabriek ligt dichtbij maar liefst vier snelwegen. Eenmaal op de afrit van de A13 is het 3 minuten rijden naar de locatie.

Openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam Centraal Station brengt bus 38 (richting Station Schiedam Centrum) je in 8 minuten naar de bushalte Rotterdam, Beukelsbrug / Van Nellefabriek. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen.