+ 31 10 2042220 [email protected]

Incompany en maatwerk trainingen

Maatwerk / incompany trainingen

 

Inleiding

Bent u op zoek naar training voor een groep medewerkers? Alle trainingen die u op onze website vindt, kunnen binnen uw organisatie worden uitgevoerd, of bij LAI als special voor uw bedrijf. Indien gewenst, kan de inhoud van de training worden afgestemd op uw werkwijze en uw organisatie.

Trainingsfaciliteiten

De voor de training noodzakelijke hardware en software wordt door LAI verzorgd. Dankzij onze “mobile classroom” oplossing, kan de training worden verzorgd op de door u gewenste locatie, zelfs in het buitenland. Anderzijds bieden onze vier volledig uitgeruste lokalen in Schiedam uw medewerkers een rustige leeromgeving zonder afleidingen.

Nazorg

Onze trainingen zijn gericht op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Voor het beste resultaat, zijn onze docenten meer dan bereid de cursisten ook na afloop van de training te helpen met hun technische vragen.

Financieel voordeel

Onze incompany trainingen zijn marktconform geprijsd. Hoe groter de groep, hoe meer u bespaart op de trainingskosten. Door te kiezen voor een incompany training, kunt u ook reis- en verblijfkosten besparen.

Meer informatie

Indien u vragen heeft over onze incompany trainingen, of als u een offerte aan wilt vragen, neem dan contact op met een van onze trainingcoördinatoren via + 31 10 2042220 of [email protected].