+ 31 10 2042220 [email protected]

Aruba certificeringen

Aruba certificeringen

Als Authorized Training Center van HPE Networking Aruba verzorgt LAI trainingen om de Aruba certificeringen te behalen die benodigd zijn voor het HPE Partner Ready for Networking programma.

Het HPE Aruba Certificeringsprogramma is ontworpen om uw vaardigheden en kennis te valideren op het gebied van Aruba-netwerkoplossingen. Het programma biedt een breed scala aan certificeringen, variërend van Associate tot Expert niveau, in de volgende zeven gebieden:

 • Campus Access: Beheers de implementatie en het beheer van Aruba bekabelde en draadloze campusnetwerken.
 • Data Center: Ontwerp en implementeer Aruba-netwerkoplossingen voor datacenters.
 • Wireless: Configureer en optimaliseer Aruba draadloze netwerken.
 • Switching: Implementatie en het beheer van Aruba-switches.
 • Security: Beveilig uw netwerk met Aruba-beveiligingsoplossingen.
 • SD-WAN: Implementeer en beheer Aruba SD-WAN-oplossingen.
 • Architect: Speciaal voor presales consultants: ontwerp geavanceerde Aruba-netwerkoplossingen.

Naast de algemene certificeringen, kunt u zich ook specialiseren in specifieke Aruba-producten, waaronder Aruba Central en CX10000 switches.

Voordelen van certificering:

 • Verhoog uw expertise: Bevestig uw kennis en vaardigheden aan klanten en werkgevers.
 • Versterk uw carrière: Vergroot uw kansen op betere banen en promoties.
 • Blijf op de hoogte: Blijf op de hoogte van de nieuwste Aruba-technologieën.
 • Vertrouw uw netwerk: Verhoog de beveiliging en betrouwbaarheid van uw netwerken.

Alle certificeringen zijn drie jaar geldig vanaf het moment dat deze behaald zijn, de geldigheid van de onderliggende certificeringen wordt op deze manier ook automatisch verlengd. Meer informatie hierover is te vinden via deze link: Aruba certifications & learning paths

Alle Aruba trainingen zijn terug te vinden aan het einde van deze pagina. De details van elk certificeringstraject zijn te vinden op certification-learning.hpe.com/tr/certifications.

Digital badge

Na het behalen van een Aruba certificering, kan een digitale badge hiervan op een persoonlijke Acclaim pagina worden getoond. Meer informatie hierover is te vinden op certification-learning.hpe.com/tr/documents/digital_badges.pdf.

Aruba Associate, Professional en Expert certificeringen zijn drie jaar geldig vanaf het moment dat deze behaald zijn, voor Aruba Product en Sales certificeringen is dit twee jaar. Meer informatie over de geldigheidsduur en hercertificering is te vinden op certification-learning.hpe.com/TR/recertification.html.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Aruba trainingen en certificeringen? Neem dan contact op met onze trainingscoördinator Thomas de Groot via [email protected] of bel + 31 10 204 2223 indien u vragen heeft over trainingen, certificeringen of vereisten voor de Partner programma’s.