+ 31 10 2042220 [email protected]

Aruba certificeringen

Aruba certificeringen

Als Authorized Training Center van Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company, verzorgt LAI trainingen om de Aruba certificeringen te behalen die benodigd zijn voor het HPE Partner Ready for Networking programma.

Alle Aruba trainingen zijn terug te vinden aan het einde van deze pagina. De details van elk certificeringstraject zijn te vinden op certification-learning.hpe.com/tr/certifications.

Na het behalen van een Aruba certificering, kan een digitale badge hiervan op een persoonlijke Acclaim pagina worden getoond. Meer informatie hierover is te vinden op certification-learning.hpe.com/tr/documents/digital_badges.pdf.

Aruba Associate, Professional en Expert certificeringen zijn drie jaar geldig vanaf het moment dat deze behaald zijn, voor Aruba Product en Sales certificeringen is dit twee jaar. Meer informatie over de geldigheidsduur en hercertificering is te vinden op certification-learning.hpe.com/TR/recertification.html.

Door certificeringen te behalen binnen (minstens) drie van de vier technologieën (Switching, Mobility, ClearPass, Design) op hetzelfde niveau (Associate, Professional, Expert) kan een Aruba Edge certificering worden behaald. Ook deze certificeringen zijn drie jaar geldig vanaf het moment dat deze behaald zijn, de geldigheid van de onderliggende certificeringen wordt op deze manier ook automatisch verlengd. Meer informatie hierover is te vinden via onderstaande links:

Neem contact op met onze trainingscoördinator Thomas de Groot via [email protected] of bel + 31 10 204 2223 indien u vragen heeft over trainingen, certificeringen of vereisten voor de Partner programma’s.