+ 31 10 2042220 [email protected]

Certificeringen

Certificeringen

LAI verzorgt certificeringstrainingen voor HPE, Aruba en Apple, die u voorbereiden op de bijbehorende certificeringsexamens. Indien u vragen heeft over trainingen, certificeringen of examens, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via [email protected] of +31 10 2042220.

 

Trainingen voor HPE certificeringen

Als Partner Ready Learning Partner van HPE, verzorgt LAI trainingen om de HPE certificeringen te behalen die benodigd zijn voor het HPE Partner Ready programma. Details van elk certificeringstraject zijn te vinden op https://certification-learning.hpe.com/TR/certifications.

 

Trainingen voor Aruba certificeringen

Als Authorized Training Center van Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company, verzorgt LAI trainingen om de Aruba certificeringen te behalen die benodigd zijn voor het HPE Partner Ready for Networking programma. Details van elk Aruba certificeringstraject zijn ook te vinden op https://certification-learning.hpe.com/TR/certifications.

 

Trainingen voor Apple certificeringen

Als Apple Authorised Training Provider verzorgt LAI Apple certificeringstrainingen in de Benelux en in Scandinavië. Voor meer informatie en een actueel overzicht van de certificeringseisen kunt u terecht op https://training.apple.com/us/en/recognition.

 

Examens

Alle HPE, Aruba en Apple certificeringstrainingen worden afgerond met een examen. Deze examens kunnen in sommige gevallen ook bij LAI worden afgelegd.