+ 31 10 2042220 [email protected]

HPE certificeringen

HPE certificeringen

Als Partner Ready Learning Partner van Hewlett Packard Enterprise (HPE), verzorgt LAI trainingen om de HPE certificeringen te behalen die benodigd zijn voor het HPE Partner Ready programma.

Alle HPE trainingen zijn terug te vinden op deze pagina, de details van elk certificeringstraject zijn te vinden op certification-learning.hpe.com/tr/certifications.

Na het behalen van een HPE certificering, kan een digitale badge hiervan op een persoonlijk Credly pagina worden getoond. Meer informatie hierover is te vinden op certification-learning.hpe.com/tr/documents/digital_badges.pdf.

De geldigheidsduur van HPE certificeringen hangt samen met de vereisten voor het HPE Partner Ready programma. Meer informatie over de geldigheidsduur en hercertificering is te vinden op certification-learning.hpe.com/TR/recertification.html.

Neem contact op met onze trainingscoördinator Thomas de Groot via [email protected] of bel + 31 10 204 2223 indien u vragen heeft over trainingen, certificeringen of vereisten voor de Partner programma’s.