+ 31 10 2042220 [email protected]

Update verbouwing

Update verbouwing

We zijn verheugd om de laatste updates over de verbouwing van ons kantoor en trainingslokaal met u te delen.

Zoals u wellicht weet, hebben we hard gewerkt om onze faciliteiten te transformeren in een moderne, duurzame en gezonde omgeving voor onze medewerkers en studenten.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de structuur van ons gebouw te upgraden. Nieuwe buitenmuren, nieuw dak en een geheel nieuwe gevel.

Update verbouwing

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat wij de volgende fase in het renovatieproces zijn ingegaan, waarbij het gaat om het plaatsen van nieuwe ramen, installaties en airconditioning.

Onze nieuwe ramen zijn zeer energiezuinig, waardoor onze ecologische voetafdruk wordt verkleind en de sfeer in onze kamers wordt verbeterd.
Onze nieuwe verlichting is ontworpen om het natuurlijke licht te optimaliseren en de belasting van de ogen te verminderen. Ons nieuwe meubilair zal ergonomisch en verstelbaar zijn, waardoor het comfort en het welzijn van onze medewerkers en studenten wordt gegarandeerd.

Wij geloven dat een comfortabele en inspirerende werkplek de kwaliteit van onze dienstverlening en de tevredenheid van onze klanten zal vergroten. We kunnen niet wachten om u binnenkort te verwelkomen in ons nieuwe en verbeterde LAI.