High Sierra en iOS 11 training @LAI

Posted on: 10:23 by Maurits

Apple heeft aangekondigd dat iOS 11 vanaf 19 September beschikbaar is voor ondersteunde apparaten. Voor de ondersteunde Mac’s is macOS High Sierra (versie 10.13) beschikbaar vanaf 25 September.  

HighSierra_iOS11

Wat betekent dit voor onze trainingen?

Aangepast trainingsmateriaal beschikbaar? Dat hangt er vanaf!

De ontwikkelaars van alle trainingsmaterialen zullen hun materiaal aanpassen. Trainingen gemaakt door LAI zullen worden aangepast aan de nieuwe OS versies zodra die beschikbaar zijn.

Trainingen ontwikkeld door anderen kunnen later beschikbaar zijn, daarover hebben wij geen controle. In die gevallen zal LAI een aanvulling maken die de aanpassingen behandelen.

Onze trainers zullen altijd aangeven waar de nieuwe OS versies afwijken van het trainingsmateriaal gedurende de training. Voor de oefeningen kunnen de studenten kiezen voor de OS versie van het boek, of de nieuwste OS versie, maar dan moeten studenten wel beseffen dat sommige oefeningen anders zullen lopen.

In het algemeen raden we iedereen aan om de training te doen zo snel iemand tijd heeft; de Mac’s en iOS apparaten die je tegenkomt in de praktijk zijn sneller bijgewerkt dan het trainingsmateriaal. In de klas zal je altijd kennis krijgen van de laatste versie.

Wanneer je twijfelt, neem contact met ons op voor advies voor de training begint.

Specifieke High Sierra en iOS 11 training? Ja die hebben we!

We bieden een ééndaagse update training aan die alle nieuwe technologie behandeld met vele diepgaande oefeningen: de macOS High Sierra en iOS 11 update training.

Wij verwachten dat Apple de Support Essentials training en examen voor 10.13 rond de jaarwisseling beschikbaar heeft. Wij zullen begin 2018 een ééndaagse update training inclusief support essentials 10.13 examen aanbieden. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe trainingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bij het  LAI Team

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Reacties zijn gesloten.