Examens

HPE, Aruba en Apple examens kunnen worden afgelegd bij LAI, meer informatie vindt u hieronder. Neem contact op met een van onze trainingscoördinatoren via info@lai.nl of + 31 10 2042220 als u vragen heeft over examens.

HPE en Aruba examens

Alle HPE en Aruba certificeringstrainingen worden afgerond met een examen. In sommige gevallen is het mogelijk om het examen na afloop van de training af te leggen, in andere gevallen is het zinvol om onderdelen van de training te bestuderen, alvorens examen te doen.

HPE0-examens en HPE6-examens zijn proctored examens die moeten worden afgelegd bij een Pearson VUE testing center.
* Let op, HPE0-xxP exams zijn performance based examens waar kandidaten werken met de hardware of software tijdens het examen. Deze performance examens vinden plaats in een beveiligde omgeving op bepaalde testlocaties.

HPE2-examens en HPE3-examens zijn web-based examens, die op het internet via een beveiligde web browser worden afgelegd. Deze examens kunnen worden afgelegd op de Pearson VUE website voor HPE.

Meer informatie over HPE examens vindt u op de de HPE website.

Om een examen af te leggen, heeft u een HPE Learner ID en een PearsonVUE HPE Testing Profile nodig.

Boek hier uw HPE0-examen of HPE6-examen:
HPE0 of HPE6 certificeringsexamen

Apple examens

Apple certificeringstrainingen worden afgerond met een examen. Bij update-trainingen kan het examen na afloop van de training worden afgelegd, bij volledige trainingen is het zinvol om onderdelen van de training te bestuderen, alvorens examen te doen. Om die reden organiseert LAI regelmatig examendagen.

Om een Apple IT and pro apps examen af te leggen, heeft u een zakelijk Apple ID nodig.

Voor AppleCare examens is een TechID en een Pearson VUE Web Account nodig.

Schrijf u hier in voor een examendag:
macOS certificeringsexamen
Pro Applications certificeringsexamen