Technology icon

Trainingen

HPE

Aruba

Apple

Certificates icon

Certificeringen

HPE

Apple

Examens

Building HPE Hybrid IT Solutions

Posted on: 13:33 by Marjo Salo

Tijdens de vijfdaagse training Building Hybrid IT Solutions maken deelnemers kennis met de fundamentele principes die nodig zijn om hybride IT-oplossingen te ontwerpen. De training bereidt deelnemers voor op het examen dat benodigd is voor de HPE ATP – Hybrid IT Solutions V1 certificering (voorheen HPE ATP – Data Center Solutions V1).

Voor HPE partners is de HPE ATP – Hybrid IT Solutions V1 certificering door 2 personen benodigd voor de FY19 Silver Hybrid IT Specialist status. Bovendien geldt deze certificering als mogelijke voorkennis voor de diverse ASE certificeringen voor de FY19 Gold Hybrid IT Specialist status. De Building Hybrid IT Solutions training is daarom de ideale eerste stap in het certificeringstraject voor HPE.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze HPE trainingscoördinator Thomas de Groot via thomas@lai.nl of +31 10 2042223.

Trainingen op macOS Mojave

Posted on: 11:30 by Marjo Salo

Apple Certified Support Professional (ACSP) 10.14 trainingen beschikbaar begin 2019!

macOS Support Essentials 10.14
Een driedaagse praktische training over de functionaliteiten van macOS 10.14 (Mojave) en het effectief oplossen van problemen.

Apple Certified Support Professional (ACSP) 10.14 update course
Een eendaagse update training voor studenten die hun ACSP certificering willen updaten naar versie 10.14.

macOS Mojave

Het trainingsinstituut voor IT professionals

Posted on: 10:56 by Marjo Salo

Als geaccrediteerd trainingsinstituut voor HPE en Apple organiseren wij sinds 1987 trainingen voor channel partners, consultants en IT professionals.

Onze cursussen zijn intensief en sterk gericht op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. De cursussen worden verzorgd door specialisten die diepgaande en actuele cursusmaterialen gebruiken. In de regel worden niet meer dan 12 deelnemers ingeschreven, zodat elke deelnemer maximaal voordeel uit de training kan behalen. Tevens helpen onze docenten de studenten graag ook na de training met hun (technische) vragen.

LAI heeft ervaren en gecertificeerde docenten die de kunst verstaan om lastige onderwerpen op een leuke en begrijpelijke wijze uit te leggen. Cursisten waarderen de LAI aanpak en komen graag naar onze modern vormgegeven en goed uitgeruste trainingsfaciliteiten.

Vragen? Neem gerust contact op met onze trainingscoördinatoren via  info@lai.nl of +31 10 2042220.

 

HPE  Aruba  

  Apple