Technology icon

Trainingen

HPE

Aruba

Apple

Certificates icon

Certificeringen

HPE

Apple

Examens

Het trainingsinstituut voor IT professionals

Posted on: 10:56 by Marjo Salo

Als geaccrediteerd trainingsinstituut voor HPE en Apple organiseren wij sinds 1987 trainingen voor channel partners, consultants en IT professionals.

Onze cursussen zijn intensief en sterk gericht op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. De cursussen worden verzorgd door specialisten die diepgaande en actuele cursusmaterialen gebruiken. In de regel worden niet meer dan 12 deelnemers ingeschreven, zodat elke deelnemer maximaal voordeel uit de training kan behalen. Tevens helpen onze docenten de studenten graag ook na de training met hun (technische) vragen.

LAI heeft ervaren en gecertificeerde docenten die de kunst verstaan om lastige onderwerpen op een leuke en begrijpelijke wijze uit te leggen. Cursisten waarderen de LAI aanpak en komen graag naar onze modern vormgegeven en goed uitgeruste trainingsfaciliteiten.

Vragen? Neem gerust contact op met onze trainingscoördinatoren via  info@lai.nl of +31 10 2042220.

 

HPE  Aruba  

  Apple   

Apple Certified Support Professional (ACSP) upgrade bundle

Posted on: 16:31 by Marjo Salo

 
Schrijf je in de maanden november of december in op onze macOS Support Essentials 10.12 training en examen en ontvang de ééndaagse Apple Certified Support Professional (ACSP 10.13) update course (verwacht begin 2018) voor maar € 100 excl. BTW.

Zo ben je straks in het bezit van twee certificeringen voor maar € 1.850 excl. BTW (in plaats van € 2.275 excl. BTW).

Schrijf je nu in via Apple Certified Support Professional (ACSP) upgrade bundle!

(English) How to add iOS devices to your DEP account

Posted on: 15:37 by Maurits

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de alternatieve taal. Je kunt klikken op de link om naar de actieve taal over te schakelen.

With Apple Configurator 2.5 and iOS 11 it is possible to add iOS devices to your Device Enrollment Program (DEP) account. This is an interesting development and I want to show you how that works, including some interesting finds.
… click to continue reading