Technology icon

Trainingen

HPE

Aruba

Apple

Certificates icon

Certificeringen

HPE

Apple

Examens

Het trainingsinstituut voor IT professionals

Posted on: 10:56 by Marjo Salo

Als geaccrediteerd trainingsinstituut voor HPE en Apple organiseren wij sinds 1987 trainingen voor channel partners, consultants en IT professionals.

Onze cursussen zijn intensief en sterk gericht op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. De cursussen worden verzorgd door specialisten die diepgaande en actuele cursusmaterialen gebruiken. In de regel worden niet meer dan 12 deelnemers ingeschreven, zodat elke deelnemer maximaal voordeel uit de training kan behalen. Tevens helpen onze docenten de studenten graag ook na de training met hun (technische) vragen.

LAI heeft ervaren en gecertificeerde docenten die de kunst verstaan om lastige onderwerpen op een leuke en begrijpelijke wijze uit te leggen. Cursisten waarderen de LAI aanpak en komen graag naar onze modern vormgegeven en goed uitgeruste trainingsfaciliteiten.

Vragen? Neem gerust contact op met onze trainingscoördinatoren via  info@lai.nl of +31 10 2042220.

 

HPE  Aruba  

  Apple   

Guaranteed to run: Managing Apple Devices 24 – 26 September

Posted on: 14:54 by Marjo Salo

Devices Apple

Onze 3-daagse training Managing Apple Devices stelt de deelnemers in staat om een effectief plan te creëren voor het uitrollen en beheren van een grote groep Apple apparaten (MacBook, iMac, iPad and iPhone) in hun organisatie met gebruik van iOS en macOS. De klassikale training en het bijhorende boek behandelen een breed scala aan Apple management technologieën en bieden praktische hands-on oefeningen om met deze tools aan de slag te gaan.

Meer informatie en de registratieformulier vindt u op de trainingspagina.

Officiële Apple App Development trainingen

Posted on: 13:52 by Marjo Salo

We zijn blij om de eerste aanbieder in Nederland te mogen zijn van de drie door Apple geautoriseerde trainingen over het ontwikkelen van iOS apps met Swift.

Introduction to Swift
Deze tweedaagse training leert studenten de basis van de programmeertaal Swift, inclusief syntaxis, logica, structuren en functies.

Introduction to iOS SDK
Deze driedaagse training leert studenten het ontwikkelen van Swift apps voor iPhone en iPad middels praktische taken en oefeningen in coderen.

App Development with Swift
Deze uitgebreide 5-daagse training is een combinatie van de bovenstaande twee trainingen.