+ 31 10 2042220 [email protected]

macOS Ventura trainingen

macOS Ventura en nieuwe trainingen

Apple Ventura background.001Apple heeft de nieuwe Apple Device Support (9LO-3023-ENU) en Apple Deployment & Management (9L0-3025-ENU) examens uitgebracht waarmee je de Apple Certified Support Professional (ACSP) en Apple Certified IT Professional (ACITP) certificering kan behalen. De nieuwe examens zijn nu bijgewerkt ter ondersteuning van macOS Ventura / iOS & iPadOS 16. Nieuw is ook dat Apple besloten heeft om alle ACSP en ACITP certificeringen 2 jaar geldigheid te geven. Mocht je deze al behaald hebben, dan kan je pas opnieuw examen(s) afnemen in een nog nader te bepalen periode voor het aflopen van de certificering.

Bij LAI kun je nu de bijgewerkte trainingen ter voorbereiding voor de examens volgen.

Apple Certified Support Professional (ACSP)

3-daagse volledige Apple Device Support & macOS Support Essentials 13 (Ventura) training.
1-daagse ACSP Update training voor personen met een recente ACSP certificering (bijvoorbeeld ACSP macOS 10.14/10.15/11)

Apple Certified IT Professional (ACITP)

2-daagse Apple Deployment & Management training. Let op: de ACITP certificering kan alleen behaald worden als je al een Apple Device Support examen (en dus ACSP) hebt behaald.

N.B. Wij kunnen op dit moment niet faciliteren in het afnemen van de examens. Examens kunnen nu alleen thuis of op kantoor in een afgesloten ruimte worden afgenomen, waarbij er op afstand een examinator meekijkt- en luistert via de webcam en microfoon van de Mac. Voor meer informatie hierover, neem gerust contact met ons op.